En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha etkili bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu vaziyet denetçi edilmelidir. 

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de kötüı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli dünya oluşturur.

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın Yangın Çıkış Kapısı yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Başka bir şense ise kapıların baştan sona münhal duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak eğer yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve küşade yangın kapısı şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla Yangın Merdiveni Kapısı tasarruf düzlükından fayda kazanmak amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 özlük kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta insan adetsına destelı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son gömlek çeşitli bir skalaya sahiptir.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı teamülaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” hatsı kâin baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en mütenasip bedel politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page